Land Rover Nieuws

 • 31-5-2022
  LAND ROVER INTRODUCEERT DE NIEUWE DEFENDER 130

  Naast de alom geprezen Land Rover Defender 90 en Defender 110 voegt de Defender 130 een nieuwe dimensie toe aan de familie van uiterst capabele 4x4-terreinauto’s.

  Lees meer
 • 10-5-2022
  New Range Rover Sport maakt spectaculair debuut

  De New Range Rover Sport maakt op spectaculaire wijze zijn werelddebuut: met James Bond-stuntrijdster Jessica Hawkins achter het stuur rijdt hij omhoog op de steile overlaat van de Karahnjukar stuwdam in IJsland – de grootste in zijn soort ter wereld.

  Lees meer
 • 29-4-2022
  Jaguar Land Rover introduceert Open Innovation-strategie voor Modern Luxury-visie

  Jaguar Land Rover introduceert een nieuwe Open Innovation-strategie. Het doel hiervan is om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en duurzaamheid te versnellen, ter ondersteuning van de Modern Luxury-visie van Jaguar Land Rover, zijn partners en klanten.

  Lees meer
 • 17-4-2022
  Frankrijk wint gouden medaille in Land Rover Driving Challenge bij de Invictus Games in Den Haag

  Invictus Games-deelnemers zijn door de hertog en hertogin van Sussex begroet en aangemoedigd tijdens het eerste onderdeel van de Invictus Games: de Land Rover Driving Challenge.

  Lees meer
 • 27-1-2022
  De New Range Rover: topversie SV nu beschikbaar - Plug-in Hybrid met grote elektrische actieradius

  Vanaf vandaag zijn alle versies van de New Range Rover leverbaar. De definitieve prijzen voor de geavanceerde Extended Range Plug-in Hybrid modellen (vanaf € 137.562) en de exclusieve Range Rover SV (vanaf € 203.129) zijn bekend en de prestaties en elektrische actieradius van de Plug-in Hybrid modellen zijn beter dan verwacht.

  Lees meer
 • 20-12-2021
  De New Range Rover SV: innovatieve en verfijnde materialen versterken moderne luxe

  Met exclusieve designdetails en materiaalkeuzes voor het interieur biedt de New Range Rover SV van Special Vehicle Operations meer mogelijkheden voor personalisering dan ooit tevoren.

  Lees meer
 • 15-12-2021
  Range Rover Evoque: nieuwe elegante Bronze Collection Edition versterkt de Evoque familie

  Het wordt nog moeilijker om de aantrekkingskracht van de Range Rover Evoque te weerstaan met de introductie van de luxueus uitgeruste Range Rover Evoque Bronze Collection.

  Lees meer
 • 15-12-2021
  Land Rover Discovery Sport pakt uit met efficientere Plug-in Hybrid en schonere Ingenium dieselmotor

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023. De compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV met 5+2 zitplaatsen als optie is beschikbaar met een efficiëntere plug-in hybrid (PHEV) aandrijflijn, een schonere dieselmotor en geavanceerde technologie ten aanzien van infotainment, connectivity, ADAS en luchtzuivering.

  Lees meer
 • 1-9-2021
  Nieuwe, exclusieve Land Rover Defender V8 Bond Edition, ter ere van 25e James Bond-film

  Land Rover SV Bespoke introduceert met de Land Rover Defender V8 Bond Edition een absoluut collector’s item voor de 007- en Defender-fans. Deze unieke uitvoering van de populaire Defender verschijnt ter ere van de rol van de SUV in de 25e James Bond-film No Time To Die, die vanaf 30 september wereldwijd in de bioscopen draait.

  Lees meer
 • 24-8-2021
  Land Rover Special Vehicle Operations presenteert Range Rover Sport SVR: de Ultimate Edition

  Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een speciale uitvoering van de Range Rover Sport SVR. Deze Ultimate Edition is leverbaar in nieuwe, spectaculaire solid-kleuren en het door het personalisatieteam van SV Bespoke afgewerkte interieur maken de speciale kleuren de Range Rover Sport SVR Ultimate Edition extra aantrekkelijk.

  Lees meer
 • 18-8-2021
  Elegantie en comfort: Range Rover Velar biedt nu nog meer keuze

  Land Rover maakt de Range Rover Velar nog aantrekkelijker met tal van visuele en technische vernieuwingen.

  Lees meer
 • 5-5-2021
  Land Rover presenteert: The Perfect Storm

  Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

  Lees meer